arrow_drop_up

Over ons

Credis Inkomens- en Vermogensbeheer B.V. is enkele jaren geleden opgericht naast van oudsher bestaande bedrijven, die verschillende diensten verlenen aan bedrijven en particulieren op financieel gebied zoals onder andere het verzorgen van administraties en fiscale aangiftes.

Er kwamen vanuit de markt steeds meer vraagstukken door particulieren en ondernemingen (ZZP´ers) die betrekking hadden op o.a. het saneren van schulden en de begeleiding daarin. Dit was de aanleiding om Credis Inkomens- en Vermogensbeheer B.V. op te richten naast de al bestaande bedrijven om ook die diensten aan te bieden aan particulieren en ondernemingen (ZZP´ers)

Credis Inkomens- en Vermogensbeheer B.V. bestaat uit een team van professionals die jarenlange kennis en ervaring hebben opgedaan door scholingen en bij diverse bedrijven die werkzaam zijn op financieel gebied.

De Credis organisatie heeft een breed netwerk en werkt o.a. samen met gespecialiseerde advocatenkantoren om de klanten zo goed mogelijk van diensten te kunnen zijn omtrent de problematiek rondom het saneren van schulden.