arrow_drop_up

PGB-Beheer

Wat is PGB?

PGB wordt ook wel Persoonsgebonden Budget genoemd. Dit is een bedrag waarmee u zelf zorg in kunt kopen bij een zorgverlener. Het PGB is er voor iedereen die vanwege een beperking, aandoening, of stoornis meer dan de gebruikelijke zorg, hulp of begeleiding nodig Het CIZ, Bureau Jeugdzorg of uw gemeente beoordeelt of u zorg nodig heeft en in aanmerking komt voor een PGB.

Rechten en plichten

Iedereen die een PGB indicatie heeft zowel met rechten als plichten te maken. U kunt zelf uw zorgverlener kiezen maar moet ook uw administratie omtrent uw PGB voeren.

Credis helpt u graag met het uitvoeren van deze administratie. Credis heeft alle ervaring en deskundigheid in huis die nodig zijn om uw administratie uit handen te nemen. Wij doen dit altijd in overleg en/of met u! Zo weet u altijd waar u staat en waar u aan toe bent.

Wat doen wij voor u

Administratie

Credis controleert uw PGB administratie of neemt desgewenst het gehele traject van u over. Credis bewaakt uw budget en zorgt voor de juiste documenten, de facturen van zorgverleners worden door Credis zorgvuldig gecontroleerd.

Alle activiteiten worden met u besproken, zodat u precies weet hoe uw pgb administratie ervoor staat. Daarnaast verneemt reis graag van u of de ingezette zorg naar tevredenheid is. Indien gewenst gaan we samen op zoek naar een nieuwe zorgverlener

Advies

Credis helpt u de juiste zorg te vinden die bij u past. Op basis van de zorgvraag bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij brengen de situatie voor u in kaart en kijken samen naar de mogelijkheden. Wij brengen een deskundig advies